От тази сутрин пристигащите във Великобритания от Швейцария, Чехия и Ямайка

...
От тази сутрин пристигащите във Великобритания от Швейцария, Чехия и Ямайка
Коментари Харесай

Великобритания подлага на 14-дневна карантина пристигащите от Швейцария, Чехия и Ямайка

От тази сутрин пристигащите във Англия от Швейцария, Чехия и Ямайка ще би трябвало да се самоизолират за две седмици. Това оповестиха от английското държавно управление, откакто в страната беше регистриран най-високият брой инфектирани с Covid-19  от средата на юни насам. 

Правителството обоснова решението си с потребността да се понижава броят на инфектираните с вируса в Обединеното кралство, осведоми БНР. 

Швейцария, Чехия и Ямайка, подобноно на Хърватия и Австрия предходната седмица попаднаха в „ черния лист “ след увеличението на случаите на инфектирани хора.

Повече от 1,6 милиона британци са посетили Швейцария предходната година, повече 300 000 туристи посещават годишно Чехия. Изненадващо обаче Куба бе влючена в по този начин наречените „ въздушни коридори “. 

По принцип на всички места в Европа се следи нарастване на случаите, което важи и за самата Англия. Очаква се налагането на местни карантини в страната. Огнища на болестта има в Северозападна Англия. Бирмингам и Нортхемптън в Средна Англия също попадат в този лист. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР